مشاوره حقوقی رایگان - رابطه کارگر و کارفرما

سلام خسته نباشید، من در یک تولیدی با قرارداد شفاهی بعد 14ماه 15روز مشغول به کار بودم، به دلیل درخواست مکرر درمورد رد نکردن بیمه، و نپرداختن اضافه کاری، اخراج شدم، که به اداره کار مراجعه و شکایت با موضوع بازگشت به کار، بیمه، اضافه کار و سنوات تنظیم کردم، در جلسه اول کارفرما قبول کردن اونجا شاغل و بیمه رد نکردن جریمه ش رو پرداخت میکنن و هیچ مبلغی رو نقدی پرداخت نکردن، و همه رو کارت به کارت کردم
ولی بازگشت به کار رو قبول نکردن،
و مبالغ پرداخت حقوق از طرف کارفرما دو برابر چیزی بود که پرداخت کردن که من صورتحساب بانک ارائه کردم،
آیا کارفرما میتونن بازگشت به کار قبول نکنند؟؟
و اینکه حق و حقوق بازگشت به کارم چطور خواهد بود؟

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

باید اگر حکم باشه قبول کنند و طبق قانون و قرارداد حقوق بدن