مشاوره حقوقی رایگان - هبه نامه

درود برشما
یک قطعه زمین کشاورزی با مجوز حفر چاه را پدرم می خواهد به من هبه کند. ضمنن من دو برادر و دو خواهر هم دارم. آیا امضاء یا گواهی برادران و خواهرانم نیز لازم هست؟
سپاس

پاسخ ها :

حسین اسدی

جناب آقای حسین اسدی :

با سلام چنانچه مالکیت قطعه زمین تماما متعلق به پدر شما میباشد جهت هر گونه انتقالی اعم از هبه یا هر انتقال دیگری نیازی به امضا یا گواهی برادر و خواهرانتان نمی باشد.موفق باشید

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

خیر مگر برداران وخوآهران شما سهمی داشته باشند که دراین صورت پدر شما نمیتواند مال دیگزی را هبه کند