مشاوره حقوقی رایگان - سفته تضمین پرداخت اقساط وام

باسلام و عرض ادب
بنده سال 1401 در شرکتی مشغول به کار بودم ، قرارداد بنده تا پایان سال بود اما قبل از اتمام قرارداد و در پایان دیماه با بنده قطع همکاری کردند ( علیرغم رضایت بنده ) بنده به مدیر عامل گفتم قرارداد من تا پایان سال هست گفتند مشکلی نیست تا پایان قرارداد لحاظ میکنیم . شخص جایگزین آمد و به بنده گفتند صورتجلسه تحویل امضا کنم و انجام شد ، بنده وامی از شرکت گرفته بودم و اقساط آن را هرماه از محل حقوق پرداخت میکردم ، لازم به ذکر است تسویه حساب بنده را نیز تا پایان دیماه حساب کرده اند و الان مانده وام را مطالبه می کنند بنده گفتم تسویه حساب را تا پایان قرارداد محاسبه کنید هرچه بدهی ماند تسویه میکنم اما شرکت ادعا می کند که شما ترک کار کرده اید و سند این ادعا هم صورتجلسه تحویلی هست که امضا کرده اید !
لطفا راهنمایی بفرمایید ، چگونه ثابت کنم ترک کار نکرده ام و اخراج شده ام و از حق خودم دفاع کنم ؟
باسپاس

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با بررسی متن صورتجلسه تحویلی و صحبت باشما میتوان دقیقتر راهنمایی کرد
که به اداره کار دادخواست دهید

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

به نظر میرسه متن صورتجلسه تحویلی در خصوص تسویه و ترک کار بوده و امضای شما به منزله صحت این ادعا ست و نتیجه ی نخواهید گرفت