مشاوره حقوقی رایگان - موتور فروخته شده اما تعویض پلاک نشده و سرقت رفته

با سلام موتور سیکلت رو سال 94 فروختم و الان متوجه شدم پلاک موتور بنام من هست و تعویض پلاک انجام نشده و موتور هم سرقت شده و اعلام سرقت هم شده و موتور تحت تعقیب هست خواستم ببینم تکلیف پلاکی که بنام من هست چی میشه و باید چیکار کنم ویا زمانی که موتور پیدا میشه پلاک بنام من هست تکلیفش چیه؟ باتشکر

پاسخ ها :

عدم تعویض پلاک موتور سیکلت سرقتی عدم تعویض پلاک موتور سیکلت فروخته شده پلاک موتور سیکلت موتور سیکلت