مشاوره حقوقی رایگان - مشکل با داور و نحوه اجرای جلسات

خسته نباشید.
در پرونده ای در رابطه با موضوع کلاهبرداری از طریق قراردادهای متعدد درگیر هستیم.
طرف مقابل ما که شخص کلاهبردار هست بعد رد درخواست نیاز به داور برای بار اول برای بار دوم با اعتراض موفق به گرفتن داور شد.
کلا یک داور وجود دارد , داور اجازه ورود شاهد به جلسات رو رد میکنن و میگن نیازی وجود نداره و مهم تر از همه اجازه ورود وکیل حسابرس که کارهای حسابداری و مالیاتی مجموعه ما رو انجام میدادن رو نمیدن فردی هم هستن که متوجه کلاهبرداری شدن.
ما میتونیم به نحوه داوری اعتراضی بکنیم که تغییر بکنه داور یا باید به اجبار جلسات رو طی کنیم و منتظر رای داور باشیم؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بعد از صدور رای داور امکان اعتراض و ابطال رای داور وجود خواهد داشت

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام پس از ابلاغ رای داور ابطال ان را از دادگاه بخواهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر موضوع واجدجنبه کیفری است فوراشکایت کنید
مطابق قانون درهرمرحله از رسیدگی اگرداورمتوجه وقوع جرم شدبایدسریعا نسبت به گزارش به مرجع کیفری اقدام کند