مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت

درود بر شما وقتتون بخیر باشه. میخواستم بدونم از اونجایی که صیغه دختری که باکره نیست (البته ازدواج نکردن تا بحال ولی بکارت ندارن) بدون اذن پدر امکان پذیره آیا باید این موضوع باکره نبودن ثابت بشه تا صیغه محرمیت جاری بشه؟اگر جواب بله هست چگونه ؟و اینکه ایا از نظر قانونی صیغه دختری که باکره نیست باید دختر سن خاصی داشته باشه که زیر اون سن صیغه نکنن؟اگر بله باید دختر چندسال حداقل داشته باشد تا صیغه محرمیت جاری شود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
برای ازدواج دختری که قبلا ازدواج
نکرده است اذن پدر لازم است

ولی امکان اقامه دادخواست به طرفیت پدر وجود خواهد داشت و
..

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
دختری که باکره نیست برای ازدواج دائم و موقت به اذن پدر نیازی ندارد و با ارائه گواهی پزشکی قانونی می تواند ازدواج کند.