مشاوره حقوقی رایگان - صیغه با دختر غیر باکره بدون اذن پدر

سلام و وقتتون بخیر
من دختر 25 ساله هستم که بکارتم را توسط دوست پسرم از دست داده ام،ایا برای صیغه موقت با کسی که دوستش دارم به اذن پدر نیاز دارم؟من نمیخواهم خانواده ام متوجه عدم بکارت من شوند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفترخانه مراجعه کنید نامه بگیرید برید پزشکی قانونی، تأیید کرد باکره نیستید می تواند عقد یا صیغه بخونید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به جهت دوشیزه نبودن نیاز به اذن پدر ندارید

شبنم  ابراهيمي

شبنم ابراهيمي :

استان :

در قانون مدنی صرفا اذن پدر برای دختره باکره قید شده لذا شما مشمول اذن پدر نمیباشید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر ازاله بکارت شده اید خیر نیازی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اذن پدر لازم نیست
و باید ابتدا با گرفتن نامه از دفترخانه ، به پزشکی قانونی مراجعه و نامه مبنی بر دوشیزه نبودن به دفترخانه ارائه بدهید