مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دوباره

سلام وقت بخیر چند وقت پیش شخصی در مغازه موبایل فروشی من اومده.که متاسفانه موجب دعوا و تخریب مغازه شد. و من هم بعد دعوا با پلیس تماس گرفتم.. و از ایشان شکایت کردم. ولی دنبال شکایتمو نگرفتم.وازطرف دادگاه برایم احضاریه آمد دفه اول رفتم.قاضی گفت شاهد داری.من گفتم.بله.وازطرف دادگاه.ابلاغ اومد من دیگه نرفتم
آیا میتوانم دوباراز ایشان شکایت کنم؟
لازم‌به ذکره.طرف از من به همین عنوان به دروغ شکایت کرده.
وتاریخ نزاعو گفته یک ماه بعد از این جریان عنوان کرد.وبرای من ابلاغ اومد و حاضر شدمو به قاضی جریانو گفتم که قاضی گفت تو برگه اظهاراتت بنویس این اتهاماتو قبول ندارم
مجریان نوشتم.
ویرایش این جریان من3تا شاهدیم بردم.که پرونده ثبت شده.که طرف شاکی 1 شاهد داشته.ابا من در این جریان امکان محکوم شدنم هست
سپاس

پاسخ ها :

شکایت مجدد درگیری در محل کسب درگیری تخریب وسایل مغازه