مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزندان

سلام مدت 2 سال از همسرم جدا شدم حضانت فرزندانم که یک دختر 12 ساله و یک پسر 6ساله هست رو ثبتی به بنده داده. از اونجایی که من درخواست نفقه دو طفلم رو کردم ایشون به علت ازدواج مجدد من تقاضای سلب حضانت فرزند پسرم رو کرده. و یک پرونده جدید بابت سلب حضانت بنده از دختر 12 ساله رو انجام داده آیا به زور میتونه حضانت دخترم رو از من سلب کنه؟؟ نا گفته نماند پسرم هم یک هفته مدرسه نفرستاده جایی هم ثبت نام جدید نشده و پسرم به شدت مخالف زندگی کردن با پدرش هست خواهشا راهنماییم کنید باید چکار کنم که بچه هام در آسایش روحی روانی باشن. ضمن اینکه تمام حق و حقوقمو موقع طلاق بخشیدم ولی حضانت بچه هامو ثبتی ازش گرفتم ایشون هم حق عزل وکیل رو تا بیست سال شمسی از خودش سلب کرده. چرا قانون ما این رو لحاظ نمیکنه که بنده زن جوانی بودم و احتمال ازدواج مجدد رو طی این بیست سال شمسی داشتم. ولو اگر ایشون ناراضی از ازدواج مجدد بنده طی حضانت بچه هام بود هیچ شرطی دال بر ازدواج نکردن بنده در برگه وکالت ثبتی که به من داده داده که قید نکرده؟
با سپاس از شما بزرگواران

پاسخ ها :

سیداکبر سیدکریمی

جناب آقای سیداکبر سیدکریمی :

باسلام
گذشته از توافقی که باهم داشتید و معتبر می باشد برفرض عدم وجود چنین توافقی با توجه به سن دخترتان تعیین حضانت به عهده خودش می باشد و در خصوص پسرتان نیز صرف ازدواج شما باعث سلب حضانت از وی نخواهد شد و دادخواست همسرسابقتان به جایی نخواهد رسید.