مشاوره حقوقی رایگان - رای تجدیدنظر دادگاه

تجدید نظرخواه: آقای خ.
تجدید نظر خواندگان : ح....
رای نهایی دادگاه :
در خصوص دعوی تجدید نظرخواهی آقای خ. با وکالت آقای ب. نسبت به دادنامه شماره.. که به موجب آن در خصوص دعوی تجدید نظر خواندگان با مشخصات مندرج در صدر این دادنامه به طرفیت تجدید نظرخواه و کامیون بنز ... و مطالبه خسارت دادرسی حکم به اجابت خواسته ی خواهان صادر گردیده ،عنایت به محتویات پرونده ، اولا که هرچند خواهان به مبایعه نامه مورخ... استناد نموده لیکن رو نوشتی از سند مزبور در پرونده درج نگردیده ثانیا هرچند که خواهان در وضعیتی الزام به تنظیم سند را مطالبه نموده که رو نوشتی از سند مالکیت را پیوست دادخواست ننموده و اکنون مشخص نیست که سند رسمی به نام چه کسی صادر گردیده ثالثا صرف نظرانکار تجدید نظرخواهی نسبت به عقد بیع موضوع خواسته ی خواهان های دعوی بدوی، از آنجا که نتیجه اجابت خواسته ی خواهان ها مبنی بر تنظیم سند رسمی، سلب مالکیت شخص یا اشخاصی است که مالکیت ایشان در شرایط فعلی مستند به سند رسمی و همچنین تثبیت مالکیت مدعی با صدور سند رسمی است لذا اجابت خواسته ی خواهان های دعوی بدوی فرع بر اثبات مالکیت است که خواهان چنین دعوای مطالبه ننموده است مظافا اینکه اثبات مالکیت نیز فرع بر احرازواثبات روابط قراردادی بین مالک تا خواهان ها و طرح دعوی به طرفیت تمامی آبادی مابین و مستلزم ارائه مستندات مثبت روابط معاملی بین ایادی می‌باشد که خواهان ها ن تنها مستندات مربوط را ارائه ننموده اند بلکه اثبات چنین روابط قراردادی را نیز خواسته ای را از دادگاه مطالبه ننموده تا دادگاه در مقام اثبات آن برآید و همچنین استناد به وکالت‌نامه به لحاظ اینکه عقد وکالت در نفس وکالت موثر است مثبت معاملی نمیباشد بر همین مبنا هست دادگاه دعوی نخستین را به کیفیت مطروحه منطبق با قانون ندانسته و مستندا به مواد 2 و358 قانون آیین نامه دادرسی مدنی دادنماه تجدیدنظر خواسته را نقض و قرار عدم استماع دعوی خواهان های دعوی بدوی را صادر و اعلام می نماید . رای صادره قطعی است
از وکلای عزیز درخواست میکنم راهنمایم کنین . طرف مقابلم به رای قبلی دادگاه اعتراض زده بود و رای بعدی این بود .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به توضیحات شما جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد