مشاوره حقوقی رایگان - سلب حق شکایت

با سلام و احترام. چند سال پیش بابت فروش مال غیر از شخصی شکایت کردم رای به محکومیت شخص مورد نظر صادر شد.با وساطت چند نفر نسبت به شکایت خودم اعلام رضایت کردم و بابت حق و حقوق خودم یک واحد آپارتمان در حال ساخت از شخص مورد نظر خریداری کردم.فروشنده با گذشت 8 سال هنوز سند رو به نام من انتقال نداده.اخیرا با ایشون تماس گرفتم و جویای سند شدم و چون از پاسخ شون قانع نشدم ناچارا تهدید به شکایت حقوقی کردم.شخص مورد نظر اظهار کرد که در صورت جلسه ای که بابت اعلام رضایت تنظیم و به امضا رسیده حق هر گونه شکایت و اعتراض در آینده از اینجانب سلب شده.سوال اینه که آیا امکان سلب شکایت از منظر قانون معتبر و نافذ می باشد یا خیر؟
ممنون و سپاسگزار بابت پاسخگویی شما عزیزان خواهم بود.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند مفاد قرارداد حائز اهمیت است
اری اصولا نافذ است مگر تحت شرایطی

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به متن رضایت نامه بستگی دارد اگر در ازای دریافت آپارتمان از هرگونه شکایت صرف نظر کرده باشید می توانید به آن استناد کنید.اما اگر رضایت بدون قید و شرط باشد راهی ندارد.
باید دادخواست وقوع بیع و الزام به تنظیم سند به طرفیت شخص مطرح کنید.