مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت

با سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان پاسخگو،
ایا میشود شاکی که در حل اختلاف رضایت داده و اس ام اس اومده که پرونده بایگانی شده، اما بعد چند روز وکیلش بیایید و بگوید که رضایتو پس میگیریم و مشروطه، امکانش هست؟؟چون در حل اختلاف اصلا نگفتن که رضایت مشروط میدن حرفی از مشروط نبوده
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق قانون ، رضایت مشروط نداریم و رضایت قطعی و غیرقابل رجوع است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با اخذ رضایت پرونده مختومه خواهد. شد وعدول از گذست مسموع نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

عدول از رضایت مسموع نیست و رضایت مشروط نداریم.

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در صورتی که بدون قید و شرط رضایت داده باشند، قابل عدول نیست.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
عدول از رضایت مسموع نیست صمن آنکه رضایت مشروط نداریم

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
باید متن صورتمجلس مطالعه و بررسی شود در صورت مشروط بودن ، بله

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، گذشت مشروط نداریم . و طبق قانون رجوع از گذشت مسموع نیست .

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
رضایت مشروط و مقید وجود ندارد و عدول از گذشت مسموع نیست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتی که رضایت مشروط باشد ممکن است و در غیر این صورت امکان پذیر نیست

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

محاکم رضایت مشروط ندارند . قاعدتا در صورتجلسه شورا مراتب رضایت و مقید بودن یا قطعی بودن آن مشخص است به شورا نراجعه بفرمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

متن رضایت نامه باید بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در قانون اصلارضایت مشروع نداریم یا رضایت میده یا نه شرطی در کار نیست بعلاوه رضایت قابل عدول نیست