مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در واتساپ

یک سالونیم پیش متاسفانه با یکی از همکارای خانمم وارد رابطه پیامکی شدم اونم فقط چند بار به صورت پیامکی که شاید کلماتی مانند دوست دارم و اینا رد و بدل شده باشه الان بعد اون مدت خانم که بیوه هم هستن میگن از طریق اسکرین شاتها میخوام شکایت کنم خواستم بگم آیا بعد بیشتر از یک سال چنین کاری میتونن بکنن من میتونم منکر بشم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

گاها اتفاق می افتد که فردی به جهت گرفتار نمودن دیگری و اتهام زدن به وی، با وسایل و ابزار مدرن، اقدام به تهیه پیامک هایی با محتواهای مجرمانه در قالب اسکرین شات می نماید و ادله جعلی خود را در محکمه به عنوان ادله الکترونیک ارائه داده و تقاضای مجازات برای دیگری را می نماید. در این مواقع چنانچه خوانده که اتهامی از این طریق به وی خورده است نسبت به این موضوع ادعای جعل مطرح نماید با ارجاع به کارشناسی، این موضوع اثبات می گردد و در این مواقع برای استناد به اسکرین شات جعلی برای استفاده کننده مجازات جعل و استفاده از سند مجعول مقرر می گردد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر جای نگرانی نیست برای شما، ممکن است خانم خود نیز در مظان اتهام رابطه نامشروع قرار گیرد

و اما

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.