مشاوره حقوقی رایگان - سرقت اسناد

باسلام چندین ماه پیش همسر پدرم طلاهای مادر مرحومم و اسناد را برداشته و خانه را ترک میکند و دادگاه هم به نفع ما حکم عدم تمکین داد اکنون همسر پدرم روی اسنادی که به نام پدرم هست شکایت کرده آیا ما میتوانیم ثابت کنیم که علاوه بر اسناد طلاها را نیز با خود برده است ضمن اینکه با توجه به قدیمی بودن طلاها فاکتور ندارند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر ادله کافی در این خصوص داشته باشید بله

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است