مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از حساب بانکی

با سلام و عرض خسته نباشید.
برادر من به عنوان تحصیلدار در یک شرکت بازرگانی مشغول کار بوده. به بهانه سقف تراکنشهای بانکی مدیر عامل شرکت اقدام به واریز پول به حسابهای ایشان و برداشت به حساب افراد دیگر میکرده. الان مشخص شده بعضی از برداشتها، رشوه به مدیر بانک بوده که از حساب برادر من صورت گرفته و به این علت برادر من ممنوع الخروج شده است (بانک مربوطه شکایت کرده). آیا امکان شکایت از مدیرعامل به علت سو استفاده از حساب بانکی و رفع ممنوع الخروجی وجود داره؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی حتما دارد از کمک وکیل هم بهره مند شوید این روش متداول است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد