مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با روش حساب واسط

با سلام، من کارگرم و در طول تعطیلات عید برای تامین مبلغ قسط و بدهی به ناچار دنبال کار می گشتم، با یک آگهی در سایت برخوردم که زده بود کار در منزل اینترنتی، پیام دادم گفتن داخل تلگرام پیام بدید تا کار رو توضیح بدم، خلاصه گفتن که داخل کار ارز دیجیتال هستن و بخاطر محدودیتی که داره نمی تونن بیشتر از 25 میلیون در روز خرید کنن و دنبال نیرو هستن تا مقدار بیشتری خرید کنن،. دو سه روز کار می کردم، پول می ریخت حسابم من ارز می خریدم و براش انتقال می دادم و همون موقع هم یه مبلغی بهم می داد، بعد از دو سه روز حسابم مسدود شد و اون شخص هم در تلگرام منو بلاک کرد،... الان متوجه شدم حساب های مردم رو هک می کرده و می ریخته حساب من و... حالا من از شهر های کرمانشاه و کرمان و اصفهان و سپیدان... شاکی دارم، من به پیشنهاد پلیس فتا رفتم خدمات قضایی شکایت کردم ولی همون موقع هم گفتن با آیدی تلگرام و... نمیشه ردیابی کرد... ، حالا نمی دونم باید چیکار کنم، آیا برای هر کدوم از این شاکی ها باید برم همون شهرشون داخل دادگاه از خودم دفاع کنم؟ چون یه سرهنگ از سپیدان زنگ زد گفت یا پولشو بده یا تمام حساب هات رو مسدود می کنم و کارت ملی و شناسنامه و پاسپورت رو سیستمی مسدود می کنم و باید بیای دادگاه سپیدان جواب بدی و...
این اتفاقها میوفته؟
تک تک شهر ها باید برم؟
نمی دونم باید چیکار کنم الان
پول هم ندارم که بدم بهشون
...

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله حضورا یا از طريق وکیل پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد
در ضمن راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

این مورد تازه ای نیست که فرمودید و به تازگی پرونده هایی در این خصوص داشته ایم که از راه فیشینگ مشکلاتی را برای افراد به وجود آورده است باید لایحه به تک تک شعب فرستاده شود و اگر هم نیاز بود اعلام وکالت کنیم در شعب مربوطه در غیر این صورت منتظر جلب باشید . با ما تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما شکایت نمایید و شکایت خود را پیگیری نمایید تا حداقل احراز شود که خود شما کلاهبرداری نکرده اید و از طریق پلیس فتا شهر خودتان پیگیری نمایید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام شما می‌توانید تحت عنوان کلاهبرداری و پولشویی شکایت خود را مطرح نمایید.بهتراست از طریق وکیل پیگیری نمایید.

مینا احمدی

مینا احمدی :

متاسفانه تمام دادگاه ها مجزا بايد تشريف ببريد و بهتر است رضايت شكات رو اخذ بفرماييد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

حساب رابط حساب قربانی جرم تلقی میشه و موضوع گریبانگیر صاحب حساب رابط خواهد شد لذا بایستی با ارایه دلایل عدم سونیت و اطلاع خود را اثبات نماید

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
می توانید به شعبات لایحه بفرستید موضوع را دقیق شرح دهید و دلیل عدم حضور را قید و درخواست نیابت به شهری که ساکن هستید را ارائه دهید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

بله باید به تمام شهرها مراجعه کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مسئول پرداخت هستید و حق مراجعه به کلاهبردار اصلی برایتان محفوظ است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به شکایت ودفاع شرح وقایع را به استناد اگهی و سایر دلایل مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای تک تک شعبه ها یا باید حضور مراجعه کنید یا وکیل معرفی نمایید یا لایحه ایتخصصی متضمن دفاعیه تان ارسال کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید تک تک دادگاه ها را بری و دفاع کنی از خودت و حتما از کسی که کلاه سر شما گذاشته هم شکایت کنی

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به هر مرجع قضایی که احضار می شوید می بایست در آن مرجع خود را معرفی و حاضر شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما می‌توانید تحت عنوان کلاهبرداری و پولشویی شکایت کنید