مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری زمین

با عرض سلام.
یک زمین به متراژ 169 متر مربع خریداری نمودیم.این زمین در محدوده قانونی شهر واقع شده است.
زمین دارای کاربری باغات و زراعی هست. برای تغییر کاربری به مسکونی راهی هست؟احتمال موفقیت در تغییر کاربری چگونه هست؟

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، به موجب ماده 5 قانون تاسیس شورای عالی شهرسازی و معماری ایران مصوب 1351، هرگونه تغییر کاربری اراضی واقع در محدوده قانونی شهر بر عهده کمیسیون ماده 5 قانون مذکور است.

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

تغییر کاربری در املاک زراعی و باغی بموجب قانون منع تغییر کاربری ممنوع میباشد مگر اینکه ملک در محدوده طرح تفضیلی شهرداری قرار گیرد و با رعایت مقررات نسبت به تغییر کاربری اقدام فرمایید .