مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک ورثه ای

دوتا مغازه ورثه ای از پدرم مونده تو یکی خودم میشینم اون یکی رو ورثه دیگه اجاره داده، اگر من نسبت به عدم رضایتم نسبت به اجاره دادن اون شخص اعلام کنم آیا میتونم محکوم کنم یا بخاطر نشستن من در این مغازه اون هم نسبت به این میتونه اعلام عدم رضایت کنه؟ مالک بودن من در این مغازه برگ برنده ای برای من هست؟ کتبا هم به همدیگه رضایتی ندادیم. میتونم برای اجاره ای که اون دریافت میکنه حقی برا خودم بخوام؟

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

سلام.
شما دو تا فرض مطرح کردید.که به هر دو پاسخ می دهم.
اول اینکه هر دو ملک ورثه ای است و هیچ یک از شما مالک نیستید و فقط حق ارث دارید.
در این صورت هر دو طرف حق دارید بابت مدتی که دیگری از ملک استفاده کرده از یکدیگر مطالبه اجرت المثل کنید و تقاضای تقسیم از دادگاه.
دوم.شما مالک مغازه خود هستید و دیگری روی ملک شما هیچ حقی تحت عنوان ارث ندارد. بنابراین فقط شما حق دارید بابت مغازه ای که او اجاره داده و شما هم بر آن حق داشته اید از دادگاه مطالبه اجرت المثل ایام تصرف و همچنین تخلیه و تقسیم را بنمایید.
موفق باشید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

کسی از ورثه نمتواند بدون رضایت دیگران شخصا بهره ببرد