مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک ورثه ای

سلام 9 نفر وارث یک ملک هستیم 7نفر به بنده وکالت داده اند که ملک را اجاره بدهم آن دونفر هم راضی هستند ولی امکان دادن وکالت به بنده را ندارند. آیا من میتوانم ملک را اجاره دهم و در محضر ضمانت به مستاجر بدهم که در صورتیکه در آینده آن دو اعتراضی کردند من پاسخگو باشم؟ آیا میتوانم اجاره بدهم؟ ممنون

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر طرف قبول کند مشکلی نیست اما بنویسید که بعد به عنوان انتقال مال غیر شکایت نکند