مشاوره حقوقی رایگان - استرداد شیر بها

با سلام و عرض ادب
بنده (زوجه) برای استرداد جهیزیه سیاهه ندارم و فقط شاهدینم خانواده ام هستن
آیا میتوانم جهیزیه را از طریق قانون بگیرم چند قلم بیشتر نیست
برای استرداد شیربها که سه قلم از وسایل خانه در عقدنامه به عنوان شیر بها ذکر شده آیا میتوان شیر بها را استرداد کنم؟
متشکرم

پاسخ ها :

مهدی آزادی

مهدی آزادی :

استان :

سلام همه اموالی که متعلق به شما باشد میتوانید بگیرید چه از طریق شهود چه از طریق متن عقد نامه