مشاوره حقوقی رایگان - شهادت کذب

پیرو پرسش های قبلی که بنده پرسیده بودم عنوان میکنم که بنده با شخصی در یک مغازه شریک بودیم ولی خواستیم که از هم جدا بشیم من هم به ایشان 500 میلیون سفته دادم ولی متاسفانه بصورت سفید و فقط امضا و اثر انگشت و کد ملی داشت ولی بعداً که حساب کتاب کردم دیدم که وسایل با احتساب وسایل خودم حتی نصف اون مبلغ هم نیست در دفاتر خدمات قضایی اظهار نامه مبنی بر فسخ معامله بعلت غبن در معامله فرستادم که ایشان آمدند کلید مغازه را گرفتند و وسایل را بردند ولی سفته ها را هم پس ندادند بعداً که از ایشان جهت استرداد لاشه سفته شکایت کردم ایشان 3 نفر شاهد آوردند که هیچکدام در جریان کار ما نبودند و 2 نفر آنها گفتند خبر نداریم و 1 نفر که بازنشسته نیرو انتظامی بود گفت که بابت این سفته ها شریکم به من 35 قطعه سکه داده است و قسم خورد و براساس همین سوگندی که اون یکنفره خورد رای بر ضرر من صادر شد و شهود بنده که پدر و مادرم هستند را نه در دادگاه بدوی نه تجدید نظر نه دادسرا ونه شعبه حقوقی بعداز اجرا گذاشتن سفته قبول نکردند و بعداً من هم از ایشان بعلت شهادت دروغ شکایت کردم و خواستار نقطه زنی و شهادت پدر و مادرم به عنوان مطلع شدم که دادسرا با عنوان استعلام از نیروی انتظامی شکایت بنده را رد کرد ومهلت 10 روزه برای اعتراض در دادگاه کیفری2 داد که در مهلت اعتراض زدن و پیامک ثبت در شعبه110 کیفری 2 در ساعت 12 ظهر برای من آمد روز بعد اول وقت مراجعه کردم بدون برگزاری جلسه گفتند که قاضی رای تایید کرده و به دادسرا بازگشت داده است بعد از شکایت از شاهد کذب را مطرح کردم شریک بنده سفته را با عنوان مطالبه وجه سفته به اجرا گذاشت در حالیکه اگر آن شهادت درست بود باید 35 سکه را مطالبه میکرد.الآن که بدون نقطه زنی و بدون احضار شهود بنده این رای صادر شده و تایید شده است بنده باید چکار کنم و چه شکایتی میتوانم برای اثبات دروغ بودن شهادت این آقا انجام دهم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و