مشاوره حقوقی رایگان - ادعای وقف

سلام. بنده ملکی دارم که دارای سند رسمی تک برگ که ششدانگ عرصه و عیان طلق در آن درج شده است
حالا شخصی به دادگاه مراجعه و ادعا نموده که ملک مزبور وقف خاص سادات علوی بوده است
آیا در برابر ملک طلق این ادعا مسموع است

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
در صورتی که اسناد و مدارکی دال بر اثبات وقف بودن داشته باشد به ادعای ایشان رسیدگی خواهد شد.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
مدعی وقفیت باید ادعای خود را به اثبات برساند ، وانگهی چنانچه وقف بوده به قبض چه کسی داده شده است ؟