مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی

با سلام و احترام.
من یه مغازه در روستامون خریدم که میخوام یه درب تو خیابان اصلی باز کنم و چون سه متر زمین دهیار چسبیده به مغازه شورا و دهیار روستا مبلغ خیلی زیادتری از قیمت زمین روستا از من درخواست کردن و من بهشون ندادم قرار شد کارشناس دادگستری قیمت گذاری کنه خواستم بدونم معیارهای قیمت گذاری کارشناس چیه؟ چیزی که خودش کارشناسی میکنه یا چیزی که دهیار و شورا ازش بخوان؟ و اینکه احتمالش هست کارشناس هم بالاتر از قیمت زمین کارشناسی کنه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به کارشناس این حوزه رجوع شود

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
کارشناس باید مستقل عمل نماید و مواردی همچون موقعیت مکانی ملک و کاربری و دسترسی به خدمات و این قبیل موارد در ارزش گذاری ملک تاثیر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
کارشناس رسمی طبق قیمت روز ملک ، قیمت گذاری خواهد نمود