مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی زمین

یه خونه داریم میخام کارشناسی بشه ک ببینم چقد ارزش داره میشه لطف بگید چکار باید بکنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مشاور املاک سوال کنید، یا کارشناس رسمی دادگستری

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به کانون کارشناسان رجوع کنید کارشناسی به شما معرفی شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق گوگل سرچ کنید کارشناس رسمی دادگستری در رشته راه و ساختمان ، به یکی زنگ بزنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق کارشناسان رسمی قوه قضائیه میتوتنید پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق کانون کارشناسان پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید به صورت مستقل کارشناس ارزیابی اموال غیر منقول استفاده نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به سایت مرکز وکلای قوه قضایی مراجعه نمایید و در آن کارشناس مورد نظر را جستجو نمایید و با ایشان تماس گرفته و درخواست خود را مطرح کنید