مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

سلام خسته نباشید. من با ماشین جرثقیل خارج از شهر در جاده برای استراحت متاسفانه کنار انبار متروکه ای که توسط بانک مصادره شده بود توقف کردم. متاسفانه در ان انبار چندین بار سرقت انجام شده بوده. و گشت من و ماشین رو بدون هیچ دلیل و مدرکی بازداشت و ماشین را متوقف کردند. در حال حاضر پرونده به قاضی ارجاع داده شده میشود توضیح دهید و به من بگویید که ایا با این تفاسیر مبنی بر اینکه هیچ مدرکی جز توقف کردن در انجا وجود ندارد حکم قاضی چه میتواند باشد لطفا من را راهنمایی کنید چگونه از خود دفاع کنم از شما متشکرم

پاسخ ها :

سیداکبر سیدکریمی

جناب آقای سیداکبر سیدکریمی :

باسلام
اتهامی هست که متاسفانه به شما وارد شده مطمئنا با تحقیقاتی که دادسرا انجام خواهد داد نسبت به شما رفع اتهام خواهد شد هیچ دلیل و مدرکی علیه شما وجود ندارد صرفا شما مظنون هستید و ممکنه حتی از شما ضامن جواز کسب یا فیش حقوقی مطالبه بشه ولی نگران نباشید انشاالله منع تعقیب صادر میشه نهایتا