مشاوره حقوقی رایگان - تعهد محضری

بنده 15سال پیش برای رضایت گرفتن از همسرم اولم بابت تجدید فراش تعهد ثبتی دادم که 3دونگ منزل را بنام ایشان انتقال دهم اما اینکار را نکردم و 1سال است ک همسر اولم فوت نموده حال فرزندان دخترم ک هر 3تا شوهر کرده اند شکایت من را نموده مبنی بر گرفتن حق مادرشان حال با وجود انتقال ندادن سند بنام همسر اولم ک متعهد شده بودم و الان در قید حیات نیست آیا سهمی دارد ک ب دختران او برسد یا خیر ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فرزندان می تواند به نسبت سهم خود مهریه مادرشان را مطالبه کنند.
شما بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید