مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت با فیش حقوقی برای زندانی

با سلام و عرض ادب. بنده 5 سال پیش ضامن 2 نفر شدم که جرمشان کلاهبرداری بود و با گذاشتن فیش حقوقی آزاد شدند. حالا تمام حساب های بانکی بنده مسدود شده است. میخواستم بدانم حالا که برای این دو نفر حکم 2سال حبس بریده شده به صورت غیابی آیا بنده می توانم با پرداخت وجه ضمانت، فیش حقوقی خود را آزاد کنم ؟؟ یا حتما باید متهمین را تحویل بدم تا فیش حقوقیم از گرو آزاد شود؟؟ببخشید طولانی شد. ممنون میشم پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

حبیبه خالقی ماهانی

سرکار خانم حبیبه خالقی ماهانی :

بهترین کار معرفی کردن ان دو نفر به اجرای احکام است و در صورتیکه نمیتوانید انها را معرفی کنید در غیر این صورت با در دست داشتن شماره پرونده بهاجرای احکام مراجعه و اعلام کنید که قصد پرداخت مبلغ وجه الکفاله را دارید تا دستور ازادی حسابهای شما صادر شود.