مشاوره حقوقی رایگان - هزینه رد اعسار

با سلام. در دادگاه بدوی 20میلیون محکوم شدم. خواهان اعتراض به رای و بدوا اعسار دادم. اعسار در دادگاه بدوی بررسی و رد شده است. هزینه این رد اعسار برای اعتراض به دادگاه تجدید نظر استان چقدر است؟ تشکر فراوان

پاسخ ها :

حبیبه خالقی ماهانی

سرکار خانم حبیبه خالقی ماهانی :

اصل هزینه دادرسی 150 هزار تومان است اما در صورتیکه در محل سکونت شما دادخواست بایستی از طریقدفاتر خدمات قضایی به دادگاه ارسال شود هزینه دفتر خدمات (حداکثر 50 هزار تومان) به ان افزوده میشود.

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

برای احتساب هزینه به دادگستری مراجعه ولطفا دراینجا سوالات تخصصی حقوقی پرسیده شود