مشاوره حقوقی رایگان - دریافت بیمه بیکاری بعد از مرخصی زایمان

20 روزه که مرخصی زایمانم به اتمام رسیده و بنا به شرایطی نمیتوانم به سرکار برگردم آیا میتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟ به چه مدارکی نیاز دارم؟

پاسخ ها :

دریافت بیمه بیکاری بعد از مرخصی زایمان مدارک برای دریافت بیمه بیکاری دریافت بیمه بیکاری بیمه بیکاری