مشاوره حقوقی رایگان - مشکل ملکی

سلام وقتتون بخیر. من اسفند ماه سال 1401 یک واحد آپارتمان سال ساخت 1380 بوده به صورت قولنامه ای خریداری ‌کردم که واحد من طبقه آخر هست. و بعد آن بالاپشت بام قرار دارد. کلا ساختمان دو طبقه دو واحدی است. حمام و دستشویی واحد من در راه پله بود که من جلوی آن را کاملا با دیوار گچی پوشاندم و راه ورودی آن را به داخل خانه باز کردم ... حال همسایه پایینی می‌گوید که راه پله مشاع بوده و من حق دیوار گذاشتن جلوی حمام و دستشوییمو نداشتم می‌گوید یا باید به من 20 ملیون پول بدهی تا رضایت دهم درغیر اینصورت شکایت میکنم . من باید چیکار کنم؟ آیا شکایت کنه محکوم میشم؟
و الان واحد من تخلیه هست من می‌خواهم آن را بفروشم اما این فرد اجازه ورود به مشتری هم نمی‌دهد و می‌گوید که من اون دیواروخراب میکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده اینکه شما درب حمام را اگر دیوار کرده باشد و از داخل واحد درب گذاشته باشید در این خصوص بقیه مالکین حق اعتراض ندارند.
اگر مانع شد می توانید با عنوان مزاحمت ملکی یا ممانعت از حق شکایت کیفری مطرح کنید.