مشاوره حقوقی رایگان - زمین با سند اصلاحات ارضی

باسلام در سال 1366پدرم زمین خشکه زاری طبق گزارش اداره کل کشاورزی استان،که دارای سند اصلاحات ارضی با پلاک ثبتی از 5نفر اززارعین صاحب نسق خریداری تا برای تاسیس مرغداری تخمگذار اقدام نماید که بعداز کارهای اداری واستعلام های مختلف ازادارات مربوطه واستعلام ازسرجنگلداری کل منطقه بعنوان اینکه زمین مربوطه منابع ملی نمیباشدعلیهذا درسال 1371 موفق به موافقت اصولی از استانداری وپروانه احداث ازکمیسیون اجرائی تبصره 2 ماده 19قانون اصلاحی قانون اصلاحات ارضی را اخذ کندکه دراین حین برحمت خدا میروند وبنده بعداز چندین سال یعنی سال 1401،بعداز کارهای مورد نیاز قضائی...دادخواستی بعنوان الزام به تنظیم سند دردفترخانه رسمی به ورثه های فروشندگان بدادگاه مربوطه ارائه میدهیم وبخاطراینکه بعدازفوت پدرمان زمین را بحال خودگذاشته ایم شورا ودهیار محل مدعی اینکه زمین جز منابع طبیعی میباشدو2هفته قبل از شروع جلسه تاریخ 4/2/1401 بدون اطلاع ما(خواهان)دهیاروشورای محل لایحه ای مبنی برمنابع طبیعی بودن زمینمان بدادگاه ارائه میدهدو نقشه زمین با یو تی ام که مربوط به زمین ما نمیباشدراازرئیس شعبه استعلام ازمنابع طبیعی بنام من که روحم خبرنداشته را،تقاضامیکندبهرتقدیراداره منابع طبیعی زمینمان را ملی معرفی میکندکه در یک روز دادگاه بعدازجلسه رای را به عدم استماع صادر میکندکه برای اعتراض وکیل گرفتیم که آنهم وقت خودش رومیطلبه.امیدوارم سرتان را دردنیاورده باشم.تقاضای من ازجنابعالی اینست که چطور میتوان از این مشکلی که برایمان ساختند گذار کرد.ممنونم ازوقتی که برایمان قائل شدید.لطفاراهنمائی بفرمائید.سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است