مشاوره حقوقی رایگان - معرفی شهود

با سلام؛ پس صدور احضاریه جلسه رسیدگی و استماع گواهی گواهان، خواهان اقدام به معرفی شاهد نموده است. آیا این قرار نمی بایست پس از معرفی شهود انجام پذیرد تا خوانده فرصت جرح شهود را داشته باشد؟ سوال بعدی آیا در وقت مقید امکان معرفی شهود معارض از طرف خوانده مقدور است یا خیر؟ در صورت پاسخ مثبت عنوان لایحه معرفی شهود می باشد یا درخواست استماع شهادت شهود؟ لطفاً پاسخ بفرمایید با تشکر.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با ارسال لایحه یا در جلسه رسیدگی شهود را جرح کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادگاه باید متوجه اصل تناظر باشد...