مشاوره حقوقی رایگان - راجب الزام به سند و استرداد مال

خودروی تیبای خودمو با یه پارس معاوضه کردیم که قبل از نوشتن قولنامه خودرو هارو تست کردیم و طرف مقابل ماشین منو واژگون کرد و هم از بیمه استفاده داره میکنه الان میگه خودروی پارس رو بهش بدم تا بعد ان خودروی منو درست کنه ایا راه حلی وجود داره حقمو از این اخزایی که در حقم میکنه بگیرم حتی حکم براعت و من تعقیب من صادر شد که گفته بود من ماشینش رو بردم

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

با سلام. آنطور که متوجه شدم هر دو خودرو هنگام عقد قرارداد سالم بوده و حتی بعد از آن نیز عیبی حاصل نشده بلکه در ید وی تلف شده یا نقصان پیدا کرده که این به شما ارتباطی پیدا نمیکند.
بنابراین شما نیازی ندارید خودرویی که در معاوضه تحویل گرفته اید پس بدهید و خودرویی که سالم تحویل داده بودید امروز معیوب پس بگیرید.
راه حل هم این است که با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی خودروی پارس را علیه وی تقدیم کنید.
پیش از از آن با ارسال اظهارنامه با همین موضوع کار خود را محکم تر میکنید.
موفق باشید