مشاوره حقوقی رایگان - ارث اموال

با سلام. اگر در زمان فوت پدرم، پدر بزرگ و مادر‌بزرگم در قید حیات باشن، اموال به چه صورت تقسیم میشه؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

به پدر بزرگ و مادربزرگ شما هم ارث میرسد ورثه کسانی هستند که حین الفوت متوفی در قید حیات باشند

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شرط وراثت زنده بودن درحین فوت مورث است پدربزرگ یک سوم مادربزرگ یک سوم زوجه متوفی هم یک ششم و اولاد هم که سهم خود را ار ترکه متوفی میبرد البته بعداز پرداحت دیون وواجبات مالی متوفی یعنی اگر پدرتان مهریه مادرتان راپرداخت نکرده باشد مهریه مادرتان برارث مقدم میشود وابتداعا باید مهریه پرداخت شود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

زوجه متوفی درصورت داشتن اولاد یک هشتم ارث می برد