مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

سلام. 3 نفر منو زدن.. پدر. پسر . عمو. الان 1 سال از شکایتم میگذره. اینا محکوم به دیه شدن مبلغ 30تومن. دادگاه ازشون وثیقه هم خواسته. رای دادگاه قطعی شده. چقدر وقت دارن که پرداخت کنن دیه رو؟ یا اگه درخواست تقسیط بدن ایا قاضی قبول میکنه؟ مشکل مالی ندارن ولی الکی بخوان درخواست تقسیط بدن ایا قاضی باز قبول میکنه؟

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

سلام.حق دارند دادخواست اعسار بدهند که در این صورت شما اگر دلایلی مبنی بر گفته خود جهت مال دار بودنشان دارید ، به دادگاه ارائه کنید، در نظر قاضی تاثیر دارد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

درودها، ظرف یکسال از تاریخ وقوع؛
در صورت اثبات ادعای بی پولی توسط هر یک از محکومین ، دیه مقرر نسبت به فرد مذبور تقسیط میشود