مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

با سلام
بنده سال 1390 از واحد اپارتمان خود 2 دانگ بنام خانومم زدم و خانومم شاغل نبود ، در حال حاضر ایشون مهریه میخواد . آیا من میتونم از طریق برگشت هبه یا هر مسیر دیگری اون دو دانگ را پس بگیرم و جای مهریه بدم - در حال حاضر در همان اپارتمان ساکن هستیم - ایا وکلای محترم میتوانند این پرونده را به انجام برسانند ؟ تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما نمی توانید اینکار را بکنید برای این کار حتما باید یک نوشته ای در پشت مبایعنامه نوشته شده باشد .رجوع از هبه به نتیجه نمی رسد .مهریه به قوت خود باقی است