مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از هبه

سلام. من پارسال یک خودرو خریدم و پول رو خودم پرداخت کردم و مبایعه نامه هم به نام خودم هست. تنظیم سند سه دانگ را اسم نامزدم زدم. بعد اتفاقاتی ایشان طلاق گرفتند. من هم درخواست رجوع از هبه ماشین دادم. دادگاه اول رد کرد سپس دادگاه تجدید نظر رای دادگاه اول را قبول نکرد. سپس به شورای حل اختلاف فرستاد و قرار عدم صلاحیت زد و رفت دادگاه و مجدد به شورا رفت. الان چرا رای صادر نمیشه؟
از طرف دیگر اون ها درخواست فروش دادند.

پاسخ ها :

رجوع از هبه به همسر پس گرفتن سه دانگ خودرو از همسر پس گرفتن خودرو خودرو