مشاوره حقوقی رایگان - تغییر بیمه تامین اجتماعی به خدمات درمانی

با سلام
بنده 14 سال تمام بیمه ام تأمین اجتماعی و دبیر هستم امسال خودشون گفتن آیا میخواهید به خدمات درمانی تغییر دهید؟بنده دوراهی گیر کردم چون در فیش حقوقی ام بر‌خلاف خدمات درمانی ها صندوق بازنشستگی کم نمی شود خیلی ها میگن اگر بخواهی همچنان در تأمین اجتماعی باقی بمانی زمان بازنشستگی هم حقوق بگیر ماهیانه نمی‌شوی و حقوقت قطع می شود هم سنوات تعلق نمی‌گیرد.بعضی افراد میگن اگر از تأمین اجتماعی تغییر دهی این 14 سال سوخت می‌شود و سنواتت به حساب نمیاد. در این 14 سال مدرس دانشگاه حق التدریس هم بوده ام ک اون هم جدا پول بیمه کم میکرد. و عده ای میگن سنوات دانشگاه هم اگر تغییر دهی حذف می شود با توجه به اینکه بنده همیشه سه برابر خدمات درمانی ازم کم می شد دوست ندارم تغییر دهم اما می خواهم جوری انتخاب کنم که ضرر هم نکنم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام جهت مشاوره دقیق و حقوقی لطفاً با اینجانب تماس بگیرید09122083981