مشاوره حقوقی رایگان - اخذ تعهد محضری جهت دریافت پایانکار

سلام و وقت بخیر
سال 98 از شهرک صنعتی زمین گرفته و پس از اخذ مجوز اطراف زمین دیوار کشیدم . وقفه دو ساله جهت احداث سالن تولید داشتم . درخواست تمدید پروانه ساخت دادم و بعد از پنج ماه دوندگی بلاخره هیئت مدیره شرکت شهرکها موافقت نمودند . بخش حقوقی شرکت برای محکم کاری تعهد محضری درخواست کرده که تا مدت 6 ماه علاوه بر ساخت و دریافت پایانکار باید پروانه بهره برداری هم اخذ شود ، که عملا امکان پذیر نیست .
لازم به ذکر است قرارداد فسنخ نگردیده و هیئت داوری هم نرفته . لطفا راهنمایی بفرمایید . تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام جهت مشاوره دقیق و حقوقی لطفاً با اینجانب تماس بگیرید09122083981

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر شما در موعد مقرر ساخت بنا را انجام ندهید شرکت درخواست فسخ قرارداد را صادر خواهد کرد و ...
میتوانید تماس بگیرید