مشاوره حقوقی رایگان - رد گزینش تامین اجتماعی

با سلام
بنده در ازمون سال 1401 تامین قبول شدم برای گزینش به خاطر بد گویی رئیس مجموعه ای ک در ان کار میکردم پرونده من به مشکل خورد ایشان ب داشتن تفکر سیاسی خوی عصبانی مشکل داشتن با همکاران سهل انگاری و انجام ندادن وظایف اشاره کرده بودند اما من هیچ کدام اینها را ندارم و تا زمانی ک کار میکردم در ان مجموعه ک تا دقیقا قبل از رد شدن در گزینشم بود از من خیلی راضی بودند
حالا نزدیک ب 6ماه میشود ک گزینش هیچ پاسخی ب من نمیدهد فقط یکبار دیگر با من مصاحبه کزدند حدود 5ماه پیش
آیا کاری هست ک بتوانم انجام دهم تا مشکلم را حل کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
منتظر نظر گزینش باشید
انجام شد رد شدید اعتراض نموده النهایه خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید…