مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض در دیوان به تغییر ساعت کاری کارمند اداری به ساعت شیفتی نامتعارف بدون تعطیلی

بنده در آزمون استخدامی تامین اجتماعی شرکت کردم و به عنوان کارشناس امور مالی و بصورت ساعت کاری اداری پذیرفته شدم اما اکنون به بنده گفته اند باید بصورت شیفتی و بدون درنظر گرفتن تعطیلات سرکار بیایم بطوری که در برنامه کاری ماهانه ای که به من داده اند هیچ تعطیلی در 14 روز متوالی بین آن وجود ندارد و حتی 2 روز در هفته از این 14روز نیز را باید بصورت 12ساعت سرکار حضور داشته باشم و بلافاصله فردای آن روز را نیز دوباره صبح سرکار باشم سوالی که بنده دارم این است که من با چه عنوانی میتوانم در دیوان نسبت به این موضوع طرح دعوی انجام دهم؟ باتشکر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا از رییس اداره بخواهید اگر نپذیرفتند ظرف سه ماه نتیجه نداد به دیوان عدالت دادخواست دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
درخواست دهید موافقت نشد بعد از سه ماه
خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید