مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام در ادامه ی سوال قبل میخواستم بدانم اگر مرد خانه اش مستثنیات باشد و سکه تعویق داشته باشد و با زن خود به توافق نرسد ایا میتونه زن مرد و جلب کنه و بره زندان واگر بره زندان مرد میتونه بیاد بیرون با سند 100سکه چه مقدار سند باید بزاره مرد و چه کسی میتونه سند براش بزاره و تا چند روز میتونه بیرون باشه

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله قانونا باید جلب صادر شود مبلغ وثیقه طبق نطر قاصی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که مرد توان پرداخت نداشته باشد زندان منتفی است

ک خانه که شما می‌فرمایید می‌بایست بررسی شود که شرایطش به چگونه است تحت شرایطی امکان توقیف آن وجود دارد