مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حضانت بعد طلاق

با سلام و خدا قوت. بنده یکسال که توافقی طلاق گرفتن دلیل طلاق هم اعتیاد به شیشه بود اما اشتباه کردم تو برگ طلاق قید دختر تا 9 و پسرم تا 7 سالگی با من باشن من مهریه و هر چی داشتم بخشیدم که بچه ها باهام باشن ایشون ماهی 1 تومن نفقه میده گاهی هم نمیده.  کار نداره حتی یک سال بیمه نداره شیشه میکشه خودش با پدر و مادرش زندگی میکنه من چجوری میتونم حضانت بچه هام و بگیرم تو رو خدا راهنمایی کنید چون دخترم سال دیگه تو 9 سال هست و اصلا دوست نداره پدرش و ببینه

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام فرزند دختر تا سن نه سالگی تحت حضانت قرار دارد و پس از آن خودش تصمیم می‌گیرد با چه کسی زندگی کند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دختر از نه سالگی میتونه انتخاب کنه باشما باشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نگران نباشید زمانی که دختر خانم شما به سن 9 سال رسید از حضانت خارج شده خودش انتخاب می‌کند که با کی زندگی نماید