مشاوره حقوقی رایگان - خروج از تکفل پدر

سلام وقت بخیر
بنده 29 سال سن هست تا حالا غیر از بیمه پدر و دوران سربازی بیمه ای نداشتم
الان که خودم رو می خواهم بیمه سلامت کنم میگویند همچنان تحت تکفل هستی
در صورتی که من در زمان خدمت سربازی بیمه سربازی داشتم. نمیشه که آدم دو جا بیمه باشه بعد از پایان خدمت بیمه تمام شد ولی همچنان ایراد میگیرن که تحت تکفل هستی. اگه لطف کنید راهنمایی کنید که چه کاری باید انجام بدم ممنون میشم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید به اداره سرپرستی امور محجورین و یا سازمان بیمه مرتبط مراجعه و از ارگان مرتبط فراغت از بیمه پدر را بخواهید