مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قراردادی که وکیل کلاهبردارمون بسته

۴ دانگ یک مغازه به نام پدرم هست که روی ۴ دانگ به کسی وکالت جهت اجاره و رهن دادند
شخص خیانت کرد و ۶ دانگ ملک را رهن کامل با قرار داد بنگاهی و رسمی داد و با پولها فرار کرد.
سوالم اینه وقتی کلاهبرداریش را ثابت کردیم و حکم جلبش را گرفتیم میتونیم با ادعای اینکه شخص کلاهبردار بوده قرارداد را از طریق داد گاه فسخ کنیم؟(با قرار اناطه)اگه درست گفته باشم

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

باسلام در اینجا قرار اناطه مصداق نداره چون امر کیفری منوط به اثبات در دادگاه حقوقی نیست. شما بدون توجه به پرونده کیفری همین الان میتونید دادخواست ابطال قرارداد روبه دادگاه حقوقی تقدیم کنید. البته نسبت به ۴دانگ معاملات وکیل صحیح بوده ولی بنظر بنده چون انتفاع از مغازه قابل تفکیک نیست کل قرارداد میبایست باطل بشه.

یک وکیل

نسبت به 2 دانگ مازاد معامله فضولی و قابل ابطال است
نسبت به 4 دانگ که وکالت داشته باید جهت دریافت مبلغ ودیعه دریافتی از مستاجر به وکیل مراجعه کنید

سپیده عصاریان

سپیده عصاریان:

با سلام .شما میتوانید دادخواست تقاضای ابطال معامله فوق را بدهید.و البته حکم کیفری موصوف نیز میتواند یکی از دلایل و ضمایم قابل ارایه به دادگاه در جهت بطلان باشه