مشاوره حقوقی رایگان - همسرم بدون اجازه 7سال زن صیغه کرده

سلام همسرم زن دومش اومد جلو در خونه گفت 7ساله من صیغه ی شوهرتم من فقط میخوام از شوهرم غرامت نقدی بگیرم آیا میشود لطفا برایم توضیح دهید من اطلاعات حقوقی اصلا ندارم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

طبق قانون در چنین شرایطی امکان طلاق دارید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

امکان دریافت غرامت نقدی برای ازدواج به طور موقت همسرتان وجود ندارد راهکارهای دیگری دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان مطالبه غرامت وجود ندارد.
شما صرفا با اثبات موضوع می توانید طلاق بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب ن یک بحث توافقی و درون خانوادگی می‌باشد در خصوص سایر موضوعات می‌توانید از خدمات مشاوره سایت استفاده کنید