مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور فروش

با سلام .
شخص برای پدرم شکایت کرده که دو تا خاور لوازم سرمایشی فرستاده بارنامه هم داره که یکی امضا برادرم من بوده و دیگری امضا ندارد و پدرم 3 سال قبل این مغازه به برادرم اجاره داده بوده این طلب کار دو برگ فاکتور بدون امضاع خریدار هم در دادگاه ارائه داده که پدرم این بار از ایشون خریده در صورتی که اصلا پدر بنده ایشون نمیشناسه و هیچ امضا در هیچ جای نکرده نداره بارنامه ای هم که امده به اسم فامیلی امده اسم کوچک داخلش نیست از شما خاستم که ما الان چکار کنیم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

در جلسه دادگاه انتساب بارنامه های مزبور به خود را انکار نمائید و طرف مجبور به اثبات انتساب خواهد شد که قطعا به مشکل برخواهد خورد