مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از استانداری

باسلام
احتراماً باتوجه به اینکه بنده بدون اینکه رعایت ترتیبات اداری ماده 9 قانون تنبیهات اداری را رعایت نمایند بنده را به حکم اخراج محکوم نمایند که اتهام بنده گرفتن مجوز آجر نما و زمین دولتی و فروختن به غیر بوده که براساس درخواست و دستور استاندار وقت مجوز صادره شده بنام بنده باطل و به سه نفر جانباز معزز واگذار شده و زمین واگذاری نیز اجاره بوده که در مدت معین قرارداد ملغی گردیده است. لذا از آن مقام خواهشمند است که بنده را جهت نقض رای صادره راهنمایی فرمائید لازم به ذکر است رای در دیوان عدالت اداری تایید گردیده است

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

رای قطعی است و نمی توان آن را اجرا نکرد دیوان عدالت اداری اخرین مرحله ار مراحل رسیدگی به شمار می رود متاسفانه