مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ابلاغ به اشخاص حقوقی (شرکت) که در محل اعلامی شناخته نشود

نحوه ابلاغ به اشخاص حقوقی (شرکت) که در محل اعلامی شناخته نشود. تغییرات به اداره ثبت شرکتها اعلام نگردیده. آیا مشمول مجهول المکان می باشد یا خیر؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر مجهول المکان درخصوص اشخاص حقیقی است نه اشخاص حقوقی
درصورت شناخته نشدن اقامتگاه اشخاص حقوقی همیشه می توان نشانی انها راپیداکرد و به اخرین ادرسی که به اداره ثبت شرکت ها اعلام کرده اند برای ابلاغ کفایت میکند

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
آخرین آدرسی که در ثبت شرکت ها موجود است ملاک عمل میباشد .