مشاوره حقوقی رایگان - چک بلامحل

با سلام
آیا بعد از ثبت گواهی عدم پرداخت چک امکان انتقال آن به شخص و صدور اجرائیه چک بلامحل وجود دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید انتقال دهید
ولی کسی که برگشت زده می تواند اجرائیه بگیرد.
اگر انتقال داده باشه دارنده چک صرفا می توانند دادخواست مطالبه وجه بدهد و نمی تواند مستقیم طبق قانون جدید اجراییه بگیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
امکان درخواست صدور اجراییه توسط انتقال گیرنده وجود نخواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قابل انتقال است ولی درخواست صدور اجرائیه تنها از ناحیه شخصی که چک را برگشت زده است امکان‌پذیر خواهد بود.
بنابراین شخص جدید تنها از باب مطالبه وجه نه از باب اجرای چک میتواند نسبت به مطالبه مبلغ چک اقدام کند.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

در صورت انتقال امکان صدور اجراییه نیست و میتواند دادخواست دهد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام انتقال گیرنده نمیتواند درخواست اجراییه کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر چک صیادی باشد ظهرنویسی باید از طریق سیستم انجام شود و با این وصف صدور اجراییه ممکن نیست